Tips voor je culinaire reis met een camperbus - Tilburg Culinair
Culinaire-reis-camperbus

Wat je moet weten voordat je met een camperbus op culinaire reis gaat

Voordat je met een zelfomgebouwde camperbus op culinaire reis gaat is, het belangrijk om jezelf te voorzien van een goede voorbereiding. Niemand hoopt natuurlijk om naar enkele uren rijden, direct met pech langs de kant van de weg stil te staan. Wij hebben onze zinnen gezet om te cruisen langs de gehele Spaanse en Franse kust, waar ga jij als eerste heen met je nieuwe huis op wielen?

Camperbussen steeds populairder!

Tijdens de Covid-19 pandemie hebben een groot aantal Nederlanders ervoor gekozen om hun studio, appartement of koopwoning in te ruilen voor een zelfgebouwd huis op wielen. Vaak werden voor deze camperbussen oude werkbussen gebruikt, in sommige gevallen werden ook bussen geïmporteerd uit Duitsland. 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Omdat deze bussen vaak erg zwaar zijn door al de extra inhoud, is het verstandig om ze voorafgaand van de reis goed te laten controleren. Laat ze controleren door een lokale specialist zoals Garage Rijsbergen! Maar ook kun je je nieuwe camperbus voorzien van een aantal toffe aanpassingen. Denk bijvoorbeeld aan een premium geluidsinstallatie van Audison of een zeer geavanceerd beveiligingssyteem. Met dit audiosysteem maak jij van jouw camperbus een rijdende bioscoop. Geniet van de engste films met een surround sound audiosysteem waar menig woningbezitter jaloers van wordt. Zo geniet je extra van je culinaire reis door de mooiste steden en dorpen, misschien is je eerste stop wel in Tilburg.

Plan je culinaire reis!

Wij begrijpen dat je het vogelvrije gevoel wilt ervaren en het liefst zo min mogelijk wilt plannen. Echter is het wel verstandig om jezelf goed voor te bereiden op de weersomstandigheden op de plaats van bestemming. Voorzie de camperbus van een paar nieuwe all season banden wanneer je hevig weer verwacht. Ook kun je ervoor kiezen om een airco te installeren wanneer je te maken krijgt met hoge temperaturen.

Genieten van een culinaire reis doe je niet alleen

Zorg dat je op eenvoudige wijze je familie en vrienden op de hoogte kunt houden met leuke foto’s en video’s. Het is populair om dit te doen met behulp van een apart Instagram account of een app zoals Polarsteps. Hier kun je foto’s en video’s delen met je volgers en ze ook met een korte omschrijving te vertellen over je laatste ervaringen! Wij wensen je veel plezier en geniet vooral van al het lekkere eten onderweg!

Stuur je eigen artikel in!

Geniet samen

Voor het insturen van je eigen artikelen, recepten of advertenties kan contact worden opgenomen met info@bodybeeld.nl

Newsletter!

Subscribe And Get Discount

0 %
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.