Over Tilburg Culinair

Lees het nu

Het verhaal achter onze culinaire interesse

In 2022 kwam deze prachtige kans om onze culinaire kennis te delen met de buitenwereld. Gezien onze Brabantse roots was de stad Tilburg voor ons niet onbekend. Wat we toen nog niet wisten is dat deze prachtige stad vol culinaire verassingen zit! 

Tilburg Culinair was vroeger een stichting die de culinaire verassingen van de stad bij elkaar liet komen. Als je eenmaal weet wat Tilburg te bieden heeft, dan sta hier waarschijnlijk niet van te kijken. Helaas heeft deze stichting besloten ermee op te houden. Wij vonden echter niet dat deze kans om Tilburg in het licht te zetten verloren mocht gaan! 

Wij zijn te bereiken op de volgende momenten

Monday - Friday 08:00 AM - 17:00 PM
Saturday 08:00 AM - 01:00 PM

Door met elkaar in contact te komen kunnen we elkaar verder helpen. We sparren graag over de mogelijkheden voor uitbreiding van onze site of eventuele nieuwe samenwerkingen. We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Van idee naar uitwerking

Onze geschiedenis is jong maar onze toekomst is groot!

We streven naar een culinaire toekomst, met alle mogelijkheden die het ons brengt. We gaan voor culinaire overwinning, maar dat doen we niet graag alleen! Beleving is iets wat je met anderen moet delen. Het kan slechts in enkele gevallen alleen slagen. Deel jij de beleving met ons? 

Stuur je eigen artikel in!

Geniet samen

Voor het insturen van je eigen artikelen, recepten of advertenties kan contact worden opgenomen met info@bodybeeld.nl

Newsletter!

Subscribe And Get Discount

0 %
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.