Auberge du Bonheur

auberge

Winnaar Patrick Verbunt prijs 2016

Het beste gerecht van Tilburg Culinair wordt geserveerd door Auberge du Bonheur. De jury onder leiding van voormalig sterrenkok Gerrit Greveling was erg onder de indruk van de varkenswang met eendenlever, truffeljus en groentjes van Ut Rooie Bietje die ‘De Auberge’ presenteerde. “Het lijkt in eerste instantie een zwaar gerecht”, zei Greveling nadat hij de varkenswang geproefd had. “Maar door de manier waarop de groenten bereid zijn en de zuurtjes die de chef toepast, wordt het tóch een heel fris gerecht. Het is een heel vriendelijk gerecht, subtiel van smaak en gemaakt met regionale producten. Je proeft de liefde van de kok.”

Naam chef-kok: Cuisinier Ralph Blaakenburg, restaurantmanager Bart Verbunt
Adres: Bredaseweg 441, 5036 NA Tilburg
Aantal deelnames Tilburg Culinair: vanaf de allereerste editie
Website: www.aubergedubonheur.nl

Ralph Blaakenburg over Tilburg Culinair
Wij staan graag op Culiniair, omdat er nog zoveel culinairs valt te ontdekken

Ralph Blaakenburg over de culinaire ambitie van Auberge du Bonheur
Sterren…. in de keuken en bediening om onze gasten van een heerlijke, culinaire ervaring te laten genieten.

Overig: Proef ook het 1712 bier, exclusief gebrouwen voor Auberge du Bonheur.

Gerechten

1 Troske
Oesterbar
Fines de Claire oesters | citroen | peper | tabasco

3 Troskes
Coquille | buikspek | pompoen | hazelnoot

4 Troskes
Varkenswang |eendenlever | truffeljus | groentjes van Ut Rooie Bietje

3 Troskes
Geschroeide zalm | gamba | venkel | tomaat | bouillabaisejus

2 Troskes
Crème van comté | pompoen | hazelnoot | truffel (vegetarisch)