Restaurants

cookaholics2_400x400

1. Cookaholics

Cookaholics is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Of het nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een diner is, Cookaholics maakt van elk evenement een unieke beleving.

auberge_400x400

2. La Nouvelle Auberge

Iedere dag daagt het team van La Nouvelle Auberge zichzelf uit om onze gasten te verrassen en hun verwachtingen opnieuw te overtreffen. Met een nieuw concept, een bijzonder gerecht of een unieke ervaring. Daar denken we niet te licht over, de lat ligt hoog. Gastvrijheid, culinair genieten, een excellente kwaliteit in ieder detail èn creativiteit kenmerken de Bonheur Horeca Groep. Waarbij we altijd oog hebben voor een scherpe kwaliteit-prijsverhouding. Lees meer over onze leveranciers die we met zorg selecteren en die bijdragen aan een waarborging van de kwaliteit van Bonheur Horeca Groep.

otori_400x400

3. Otori

Japanse specialiteiten. Bij Otori kunt u genieten van de beste Japanse specialiteiten, elke dag vers en met grote zorg voor u bereid. Otori in Oisterwijk is een Japans restaurant waar u geniet van een breed assortiment aan gerechten uit de Japanse keuken. Gerechten als sushi, teppanyaki, zensai, sashimi, kaisekiriori, nabemono, agemono, yakimono en idamemeno worden dagelijks vers klaargemaakt bij Otori. Alle gerechten worden dagelijks vers klaargemaakt bij Otori. Alle gerechten worden ook individueel bereid om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

kokverhoeven_400x400

4. Kok Verhoeven

Kok Verhoeven biedt een uitgebreide keuze aan vis-, maar ook vleesgerechten. Met linnen gedekte tafels, aandacht voor de gast, eerlijke producten, en veel passie en gedrevenheid uit de keuken. De keukenbrigade werkt in een open keuken zodat u “meegenomen” wordt in de bereiding van uw gerecht.

taste_400x400

5. Restaurant Taste!

Eten bij Restaurant Taste! is een belevenis: prikkel uw zintuigen in een intieme omgeving en laat u verwennen door onze culinaire gastvrijheid. Producten van het seizoen vormen de basis van onze gerechten. Vers van de teler, puur en (h)eerlijk. De ervaren chef en zijn keukenbrigade serveren exclusieve, verfijnde gerechten. Tongstrelend en altijd een lust voor het oog. Inspiratie haalt de chef onder meer uit de seizoenen en smaak is de essentie van ieder gerecht. Door samen te werken met lokale, speciaal geselecteerde leveranciers zijn de producten op uw bord vers en van de beste kwaliteit

houtloods_400x400

6. Houtloods Academy

“Een blik in de pannen werpen", volledige transparantie, en zien waar je eten wordt gemaakt. Dat kan bij De Houtloods. Gasten zitten aan de keuken of aan een van de tafels naast de keuken. Maar alles in één ruimte! De Houtloods uit 1867 is het oudste gebouw van de Spoorzone dat nog behouden is gebleven. Het gebouw heeft oorspronkelijk gefunctioneerd als houtopslag.

de_kazerne_400x400

7. De Kazerne

De Kazerne is een creatieve werkplaats waar vijf dagen per week lunch en diner geserveerd wordt. De keuken van De Kazerne is altijd in beweging, de gerechten wisselen in rap tempo. Dagelijks staat er een clubje fanatiekelingen voor u klaar, zij zijn altijd op zoek naar nieuwe ingrediënten, technieken en bereidingen.

De Voorkamer in Udenhout

8. De Voorkamer

Restaurant De Voorkamer ademt een huiselijke sfeer met de mooie open haard en grote kast met huisgemaakte lekkernijen. Elf tafels geven het restaurant een knusse sfeer en nodigen uit voor een avond lang tafelen. In de keuken wordt er gekookt met dagverse en lokale producten. De Voorkamer biedt een moderne keuken, hoogstaand en verfijnd, creatief met de seizoenen mee. Marco Hermans en Janneke van de Pas heten u van harte welkom. 

barabas_400x400

9. Barabas

Barabas staat bekend om heerlijke gerechten in een landelijke ambiance met een gezellige sfeer. Op de kaart vindt u vis en vlees. U kunt kiezen uit de ‘Catch of the day’ en wekelijks wisselende gerechten buiten de kaart om. Omdat het zo lekker is, koken we met seizoensgerechten. En als het even kan uit de streek.

10. Harboury

Harboury is een restaurant waar je culinair verrast wordt met heerlijke gerechten en bijzondere combinaties. Kom genieten van het plezier dat chef-kok Hein beleeft aan het ontdekken van nieuwe smaakcombinaties. Harboury gebruikt oorspronkelijke kooktechnieken om de pure smaken te behouden. Gastvrijheid betekent voor gastvrouw Marly aandacht voor de wensen van haar gasten. Dat voelt als thuiskomen.