Programma

Openingstijden

  • Donderdag 27 september 16.30-00.00 uur (besloten)
  • Vrijdag 28 september 17.00-01.00 uur (besloten tot 19.30 uur)
  • Zaterdag 29 september 14.00-01.00 uur
  • Zondag 30 september 13.00-23.00 uur

Donderdag 27 september


 

 

O’G3NE

O’G3NE is een meidenband bestaande uit de 3 zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley. Door hun kwalitatieve en energieke optredens en concerten is O’G3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en ligt de wereld letterlijk voor ze open.

og3ne

Robin in da Hood

Jazz, easy-listening, funk, soul. De band bestaat uit 4 ervaren muzikanten met een professionele achtergrond. Zij zijn in staat om de nummers perfect te vertolken in de samenstelling: Zang, toetsen, contrabas en drums. Van easy-listening tot swingen in de late uurtjes!

robin-in-da-hood

Vrijdag 28 september


 

Men & Cherry

Een perfecte mix tussen een op dance georiënteerde DJ, een prachtige zangeres, een sexy saxofoon speler en een energieke percussie speler. Samen inspireren ze elkaar en hun publiek om los te gaan op de dansvloer. Hun kracht om van elke show en elk evenement een uniek feest te maken maakt het een van de beste live acts van het moment!

menandcherry

Hed Kandi

Hed Kandi staat bekend om de diverse albums en muziekstijlen. Hed Kandi feesten worden gekenmerkt door een saamhorige, Ibiza-achtige sfeer. Beleef een onvergetelijke avond met classy clubsounds, opzwepende live artiesten en oogverblindend entertainment. Hed Kandi Live is de unieke combinatie van live band & Hed Kandi DJ.

hed_kandi

Zaterdag 29 september


 

John and Mr. Smith

John & Mr. Smith is een DJ met saxofonist duo, waarmee ze het beste van twee werelden combineren. Ze kunnen het allemaal en ze doen het graag met dezelfde energie! Muziek is hun passie en dat stralen ze ook uit tijdens hun optredens.

john_mr_smith

Supercharged

Wie denkt dat Supercharged een formatie is waarbij 3 blazers freestyle improviseren op de beats van de DJ heeft het direct al mis. Deze bevriende pioniers van het DJ-entertainment wilden hun jarenlange internationale podiumervaring bundelen om een unieke, Next Level DJ-act te creëren die simpelweg groter is dan de som der delen. Na 5 jaar produceren, arrangeren en repeteren is het resultaat een audio-visueel spektakel waarin superstrak samenspel wordt afgewisseld met vlammende solo’s van 3 all-star topsolisten.

supercharged

Zondag 29 september


 

Acoustic Cuts

Acoustic Cuts bestaat uit twee leerlingen van de Rockacademie, die vorig jaar besloten hun muzikale krachten te bundelen en een akoestich cover-duo te vormen. Het warme stemgeluid van Sophie omlijst door het verfijnde gitaarspel van Rosalie pakt je aandacht en laat niet meer los. Met hun uitgebreide repertoire bestaande uit covers uit huidige top 40-lijsten, jaren negentig dance hitjes, alternatieve rock, zoetsappige ballads en verrassende medleys weten zij het publiek in no-time in een goede mood te brengen. Een feest om naar te luisteren en te kijken!

acoustic_cuts

Female Fusion

De naam zegt genoeg: deze dames versmelten hun muzikale talenten in een live-dj act met een onvergetelijke wow-factor! De live percussie, viool en vocals spelen over de muziek van de DJ wat resulteert in een unieke en creatieve sound. Laat je meenemen in een overweldigende experience van funky house en soulful beats, aangevuld met herkenbare old-school classics en lekkere commerciële remixen. Een exclusieve live-act voor een event of party-night voor die gegarandeerde ‘spark’ op de dansvloer. FemaleFusion is taking over! Are u ready to dance?

female_fusion