De Postelse Hoeve

postelsehoeve

Postelse Hoeve

Naam bedrijf: De Postelse Hoeve
Naam eigenaren: Rob en Janny Zoontjens-Mutsaers
Chef-kok: Peter van Oosterhout
Adres: Dr. Deelenlaan 10, 5042 AD Tilburg
Aantal deelnames Tilburg Culinair: De Postelse Hoeve neemt al jaren deel aan Tilburg Culinair, maar dit jaar gebeurt dat voor het eerst onder leiding van de nieuwe eigenaren.
Website: www.depostelsehoeve.nl

Rob Zoontjens over Tilburg Culinair
Tilburg Culinair is een prachtig evenement waar mensen onder het genot van een hapje en een drankje elkaar ontmoeten. Vroeger hebben we met Hotel De Druiventros ook meegedaan, maar door activiteiten in die periode in ons hotel in Zeeland konden we helaas niet meer deelnemen. De Postelse Hoeve staat wel al vele jaren op Culinair en die traditie willen wij heel graag in ere houden

Gerechten

1 Troske
Gekonfijte zalm met een limoen-korianderdip

2 Troskes
Gebakken scampi’s op een warme zuurkoolsalade, cranberries en een citrussiroop

3 Troskes
Gestoofde kalfswang op een pastinaakmousseline met krokante ibericospekjes en laurierjus

4 Troskes
Gegrilde diamanthaas met pompoenpuree en een jus van rode port met appelstoop

2 Troskes
Halloumi in een krokant jasje op een zuurkoolsalade, cranberry’s en een citrussiroop (vegetarisch)
Halloumi is een Griekse kaas van geiten-, schapen- en eventueel koemelk