Terugblik op de eerste avond Tilburg Culinair

eerste avond tilburg culinair

Gegrilde eendenborst filet, geconfijte zalm met limoen-korianderdip, gebakken gamba’s met gerookte cashewnoten-crème of coquilles met geitenkaas, brioche, parmaham en truffel. Dit is nog maar een kleine greep uit de lange lijst bijzondere gerechten die tijdens Tilburg Culinair geserveerd werden.

Donderdag 22 september was de eerste dag dat je deze gerechtjes tijdens Tilburg Culinair kon proberen. Speciaal voor sponsoren ging het terrein open waar de dertien deelnemers een eigen mini-restaurant runden. Ook werd er volgens traditie weer de Patrick Verbunt prijs uitgereikt voor het beste gerecht: deze eervolle prijs ging naar Auberge du Bonheur.

Ben je erbij geweest of ben je benieuwd wat je komend weekend te wachten staat? Bekijk dan hier de foto’s die Jeroen Vos en Jules van Iperen maakten.

Terugblik op Tilburg Culinair

20160922_Culinair_JVF_038-630x42020160922_Culinair_JVF_105-630x42020160922_Culinair_JVF_113-630x42020160922_Culinair_JVF_139-630x42020160922_TilburgCulinair_donderdag_Fotografie-Jules-van-Iperen_088-630x420Tilburg Culinair - Donderdag - Fotografie Jules van Iperen20160922_TilburgCulinair_donderdag_Fotografie-Jules-van-Iperen_060-630x420Tilburg Culinair - Donderdag - Fotografie Jules van Iperen20160922_TilburgCulinair_donderdag_Fotografie-Jules-van-Iperen_015-630x420

Alle foto’s bekijken

Ben je op de foto gezet? Bekijk dan het volledige fotoboek dat Jeroen Vos en Jules van Iperen maakten.

Reageer op dit Nieuws