Alles wat je moet weten over Tilburg Culinair

tilburg culinair

Het Willemsplein in Tilburg staat dit weekend in het teken van Tilburg Culinair. Vanaf donderdag 22 september 2016 barst er een spectaculaire én culinaire happening los op het Willemsplein in Tilburg. Vier dagen lang geniet een groot publiek van lekker eten, een goed glas wijn en fijne muziek.

Tilburg Culinair staat in de wijde omgeving bekend als het lekkerste weekend van het jaar. Het thema dit jaar is Sin & Sense. Géén personal trainer, géén schuldgevoel, met alle zintuigen volop genieten van het beste wat Tilburg op culinair gebied te bieden heeft!

Dertien top zaken

Je kent het wel; je wilt graag uit eten en gaat op internet op zoek naar recensies. Bij welke van de verschillende top zaken in de regio Tilburg moet ik gaan dineren? Wat denk je van allemaal?! Tilburg Culinair maakt het mogelijk om in één weekend bij dertien verschillende restaurants te eten en drinken. De volgende zaken vertonen hun culinaire kunsten op het Willemsplein dit weekend (klik op de naam van het restaurant en je ziet meteen welke gerechten zij serveren):

Bovenstaande zaken serveren het hele weekend verschillende complexe, gewaagde en experimentele gerechten. Tijdens Tilburg Culinair betaal je met Troskes (€2,60 per stuk). Je kunt genieten van heerlijke gerechten voor 1, 2, 3 of 4 Troskes. Ook dit jaar strijden de deelnemers om de Patrick Verbunt prijs. De jury die wordt aangevoerd door voormalig sterrenchef Gerrit Greveling, bepaalt welke zaak het lekkerste gerecht serveert.

Programma Tilburg Culinair

Hoewel Tilburg Culinair vooral om eten & drinken draait mag entertainment niet ontbreken. Op donderdag 22 september is het de sponsoravond, DJ Coenio, Saxofonist Pepijn en Cookies & Cream zorgen voor de muzikale omlijsting van de eerste avond. Een dag later, op vrijdag 23 september, is het Willemsplein tussen 17:00 – 20:00 uur enkel toegankelijk voor genodigden. Daarna is iedereen van harte welkom om te genieten van lekkere hapjes, drankjes en optredens van DJ Jarnoo en The Nighttrain.

Zaterdag 24 september is Tilburg Culinair al om 14:00 uur geopend. Dan ontvangt de organisatie in samenwerking met stichting EET met je hart een groep ouderen die gaan genieten van een smakelijke maaltijd. Verder geniet je op zaterdag van optredens van DJ Tommy Santo, Saxofonist Tomas en Grooveline. Ook op zondag 25 september is het terrein al om 14:00 uur geopend en staan er tot 18:00 uur verschillende kinderactiviteiten op het programma. Female Fusion, DJ Coenio en Tilt verzorgen het muzikale programma op de afsluitende dag van Tilburg Culinair.

Meer informatie

Tilburg Culinair wordt op donderdag 22 september feestelijk geopend. Het plein is dan alleen toegankelijk voor genodigden. Tilburg Culinair is voor iedereen te bezoeken op de volgende data en tijden:

  • Vrijdag 23 september van 19:30 uur tot 01:00 uur
  • Zaterdag 24 september van 15:00 uur tot 01:00 uur
  • Zondag 25 september van 14:00 uur tot 23:00 uur

Tijdens Tilburg Culinair lopen er iedere dag fotografen van ons rond om het evenement te fotograferen. Kom jij ze tegen? Lach eventjes vriendelijk en je kunt je foto een dag later bekijken op onze website. Alvast in de sfeer komen? Bekijk onderstaande sfeerimpressie:

 

Reageer op dit Nieuws