Praktische informatie

Openingstijden

  • Donderdag 27 september 16.30-00.00 uur (besloten)
  • Vrijdag 28 september 17.00-01.00 uur (besloten tot 19.30 uur)
  • Zaterdag 29 september 14.00-01.00 uur
  • Zondag 30 september 13.00-23.00 uur

 

Tilburgse Troskes

Alle gerechten en dranken die op het culinaire plein verkrijgbaar zijn, kunt u uitsluitend betalen met het Tilburgs Troske. De Troskes zijn voor €2,80 per stuk te koop aan de kassa’s op het plein. U kunt bij de kassa’s zowel contant als met pin en creditcard afrekenen. Na afloop van Tilburg Culinair kunt u nog enkele weken bij de deelnemende restaurants betalen met Troskes. De Troskes zijn alleen in 2018 te gebruiken. Troskes van eerdere edities zijn helaas niet meer geldig.

 

Sterrenmunt, alleen op donderdagavond

Op donderdagavond kunnen alle aanwezigen genieten van een speciaal sterrengerecht, bedacht en bereid door Onno Kokmeijer. De sponsoren en hun gasten hebben hiervoor een speciale sterrenmunt ontvangen. Deze munt kan uitsluitend op donderdagavond tot 22.00 uur worden ingeleverd bij de centrale keuken. De munt kan niet worden gebruikt op andere dagen en er kunnen ook geen andere gerechten mee worden betaald.

 

Dresscode openingsavond

Tilburg Culinair opent  met een bijzondere gala-avond. De avond start met een sprankelend sterrendiner dat bereid wordt onder toeziend oog van sterrenchef Onno Kokmeijer. Het diner loopt vloeiend over in een een feestelijk gala. De dresscode voor het sterrendiner en het feest is Black Tie.
Meer informatie

 

18+ op donderdag, vrijdag en zaterdag

NIX18 niet roken - niet drinken tijdens Tilburg Culinair onder 18 jaarOp donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 september hanteert Tilburg Culinair in de avonduren een 18+-deurbeleid. Bij twijfel wordt bij de entree om identificatie gevraagd.

 

Zondag, familiedag

De zondag van Tilburg Culinair is een echte familiedag. Wilt u uw kinderen meenemen naar het culinaire plein? Dat is geen probleem. In nauwe samenwerking met Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis verzorgen wij op zondag 27 september tussen 14.00 en 18.00 uur een kinderprogramma. Geniet in alle rust van een hapje en een drankje terwijl uw kinderen de tijd van hun leven hebben.

 

Parkeren

Komt u met de auto? Dan kunt u het beste parkeren bij Parkeergarage Schouwburg, Louis Bouwmeesterplein 2. Deze parkeergarage ligt op een steenworp afstand van het culinaire plein.

 

Kom met de fiets

In de directe omgeving van het culinaire plein is voldoende ruimte om uw fiets te parkeren. Naast de schouwburg vindt u bovendien een gemeentelijke fietsenstalling waar u uw fiets gratis bewaakt kunt stallen.