Gerechten

 

La Nouvelle Auberge

Voorgerecht

2 Renart Boulon oesters | citrus | olijfolie | bieslook 

2 Troskes

 

Voorgerecht

Saku tonijn | bospeen | sinaasappel | harissa 

3 Troskes

 

Vegetarisch

Feta van Schaepsdyck | bospeen | sinaasappel | harissa 

3 Troskes

 

Hoofdgerecht

Iberico | gemarineerde groenten | tomaat | olijf | chorizo

4 Troskes

 


 

Kok Verhoeven

Voorgerecht

Gerookte makreel, panna cotta van wasabi, sesamkletskop, sesamsorbet en crème van gember

2 Troskes

 

Voorgerecht

Schol, inktvisrisotto, pulpo, krokante Parmezaan, kreeften-Hollandaise 

3 Troskes

 

Hoofdgerecht

Langoustine, Iberico buikspek, wortelbereidingen, spekpopcorn en wortelschuim 

4 Troskes

 


 

Taste!

TC17 PVP stickers contour 5x7cm 3x2ex_Pagina_1Voorgerecht

Paling in ’t groen 

2 Troskes

 

Vegetarisch

Geitenkaas | rode biet | radijs | kers

2 Troskes

 

Tussengerecht

Kalfssucade | piccalilly ijs | ingelegde groenten 

3 Troskes

 

Hoofdgerecht

Buikspek | coquille | ras el hanout | bospeen | sinaasappel | kreeftenschuim 

4 Troskes

 


 

Otori

Voorgerecht

Yakitori 

2 Troskes

 

TC17 PVP stickers contour 5x7cm 3x2ex_Pagina_3Tussengerecht

Hotate gai mayuyaki

Combinatie van coquille, garnalen en zalm op vuur gegrild met een romige pikante saus

4 Troskes

 

Hoofdgerecht

Sushi moriawase 

3 Troskes

 

Vegetarisch

Vegetarische sushi 

3 Troskes

 


 

De Voorkamer

Voorgerecht

Argentijnse gamba | Kabeljauw - 2 Troskes

Citrusbouillon met Argentijnse gamba, brandade van kabeljauw, avocadocrème en krokante aardappelcilinder

 

Tussengerecht

Koningsbaars | Gele curry

Geschroeide koningsbaars, pompoenbereidingen, gele curry, quinoa, beurre blanc van wortel en duindoornbes

3 Troskes

 

Vegetarisch

Dumpling van ricotta & limoen | Gele curry

Gefrituurde dumpling van ricotta & limoenpompoenbereidingen, gele curry, quinoa, beurre blanc van wortel en duindoornbes

3 Troskes

 

Hoofdgerecht

Kalfssucade | Zwezerik

Zacht gegaarde kalfssucade, krokant gebakken zwezerik, crème van cashew, bereidingen van knolselderij, beurre noisette

4 Troskes

 


 

St. Sjaak

Voorgerecht

Steak tartare

Ierse baby top | diverse garnituren | gepocheerd kwartelei | balsamico | Siciliaanse olijfolie

2 Troskes

 

Tussengerecht

Coquilles  

Jakobsschelp | witte chocolade | meringue van yoghurt | bieten cress | granny smith

3 Troskes

 

Hoofdgerecht

Eend

Borstfilet | lever | brioche | mais | appel | erwt

4 Troskes

 


 

Cookaholics

Voorgerecht

Geplette gamba met gebrand buikspek, avocado, gekonfijte sjalot en dressing van karnemelk

2 Troskes

 

Hoofdgerecht

Flat iron steak met jus van cèpes, knolselderij en gepofte granen

4 Troskes

 

Nagerecht

Chocolade met duindoornbos en chutney van aardpeer 

3 Troskes

 


 

De Houtloods

TC17 PVP stickers contour 5x7cm 3x2ex_Pagina_2Licht

Zeebaars met oester, komkommer en viooltjes 

3 Troskes

 

Kruidig (vega)

Wortel in het kwadraat met tortellini van oude biologische Remeker 

2 Troskes

 

Rijk

Houtloods Peking eend met kumquat, dashi en Oosterse blini 

4 Troskes

 

Zoet

Carrotcake met kokossorbet, citrus en rozen 

3 Troskes

 


 

De Kazerne

Voorgerecht

Puntborst uit de rookkast met ketchup en groententerrine 

2 Troskes

 

Tussengerecht

Kabeljauw met chorizo jam en preibereidingen 

3 Troskes

 

Hoofdgerecht

Parelhoen met langoustine, XO saus en kimchi paddestoelen 

4 Troskes

 


 

Barabas

Voorgerecht

Tataki diamanthaas | zoetzure venkel | vadouvan krokant

2 troskes

 

Hoofdgerecht

Stoofvlees |trappist | knolselderij |gamba | kreeftjus

3 troskes

 

Hoofdgerecht

Zacht gegaarde eend | noedels | hoisin |kletskop

4 troskes