Contact

Contactpersoon business-to-business
Jolanda van Wanrooij
secretariaat@tilburgculinair.nl

Maakt u dit jaar ook deel uit van de groep sponsoren van dit geweldige evenement? Er zijn meerdere sponsormogelijkheden tijdens het evenement. Wilt u zich presenteren bij het publiek, netwerken of uw bestaande relaties onderhouden? Dat kan allemaal.  De exclusieve Sponsor Soirée op donderdag 21 september biedt u de gelegenheid te netwerken in informele sfeer. Uiteraard onder het genot van een hapje of drankje. Een geliefd onderdeel tijdens het evenement is de bedrijvenavond. Deze vindt plaats op vrijdag 22 september. U trakteert uw relaties op een culinaire avond met passend entertainment.

Vorig jaar was het evenement een enorm succes. De organisatie doet ook dit jaar haar uiterste best om het evenement te verbeteren, vernieuwen en u te verrassen. Tilburg Culinair geniet regionale en landelijke uitstraling. Het is daarom alleen al de moeite waard om uw naam aan het evenement te verbinden. We hopen dat we, mede dankzij uw medewerking, ook dit jaar weer een prachtig evenement neer mogen zetten.

Graag tot ziens in september op Tilburg Culinair.

Meer weten of sponsor worden?

Meer weten of sponsor worden? Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact op met de sponsorcommissie van de Stichting Tilburg Culinair. Stuur een e-mail naar info@tilburgculinair.nl of bel uw contactpersoon. Dennis van Vliet, Dyon Beerens, Pieter Ghering, Twan Zebregs, Franck van Boekel, Sjef van der Schoot, Maykel Maas en Remco van Buren.

Dennis van Vliet, dennisvanvliet@tilburgculinair.nl
Dyon Beerens, dyonbeerens@tiburgculinair.nl
Franck van Boekel, franckvanboekel@tilburgculinair.nl
Pieter Ghering, pieterghering@tilburgculinair.nl
Sjef van der Schoot, sjefvanderschoot@tilburgculinair.nl
Twan Zebregs, twanzebregs@tilburgculinair.nl